Vær venligst opmærksom på følgende inden du går i gang med tilmeldingen.

  • NIVEAU. Ved tilmelding til Urban Escape (42 km) vil du blive bedt om at oplyse, hvilket niveau fra 1-10 du er på. 1 er bedst og viser at du plejer at blive placeret blandt de bedste 10% til MTB løb. 5 er middel og viser at du plejer at blive placeret mellem  top-40-50% på resultatlisten til MTB løb. Formålet med bølgerne er at rangordne dig som rytter så du starter sammen med ryttere på ca. dit niveau. Det er sjovest for alle parter på den måde. Herefter fordeler vi alle ryttere på startbølger ift til nbiveua.
  • PODIE. Podiet i alle klasser kåres udelukkende blandt de ryttere, der har valgt ELITESTARTEN. For at vælge elitestarten skal du vælge "1" som dit niveau, hvis du deltager i herre-klasserne. Dame-klasserne skal vælge "niveau 2".
  • Du skal altså vælge elitestarten hvis du vil være med i kampen om podie-placeringerne. Hvis du  sætter en hurtigere måltid end top-3 i elitestarterne, men ikke er startet sammen med dem, så tæller dette ikke som en podieplacering.
  • NB: dame-klasserne skal vælge niveau 2 for at deltage i podie-placeringer, ikke niveau 1.
  • I tilmeldingen vil du blive bedt om at angive dit niveau.
  • Hvis du ønker at følges med nogen, skal I sørge for at anføre samme niveau. Så bliver I med stor sandsynlighed placeret i samme startbølge.
  • ANSVAR OG SIKKERHED. Ved tilmelding accepterer du, at du deltager på eget ansvar. Vær opmærksom på, at det er et MTB løb der foregår både i by og i skov. Du skal altså ikke alene være opmærksom på rødder, træer og andre naturlige forhindringer. Du skal også være opmærksom på kantstene, jernbanespor, trapper og andre menmneskeskabte forhindringer. Vil bygger også en række forhindringer, hvor man skal udvise påpasselighed. Vi opfordrer til at tage den langsomme vej udenom vores forhindringer, hvis man er usikker på om man kan forcere dem uden at komme til skade. Vi har samaritter flere steder på ruten.