Twitter Facebook Youtube

Horsens MTB Prison Break 2012

 

Kære escapers, tak for jeres break out. Tillykke med flugten. En fornøjelse at holde løb for så mange engagerede mountainbikere. Vi håber I fik jer en god oplevelse. Vi har hele vejen lagt os i selen for at I skulle få en så god dag som muligt. Vi modtager gerne konstruktiv kritik og ros på vores Facebook eller på vores løbs-mail. Vi gentager forhåbentlig Horsens MTB Prison Break i 2013 og lytter til jer.

Særligt tillykke til alle Escape Kings and Queens. Til sidst endnu engang en beklagelse til Benjamin Justesen, som blev vist forkert 30 km før mål. Det må naturligvis ikke ske.

Hvis du har taget billeder/video, så send os venligst link til album, så vi kan dele med alle andre flugtfanger. Se vores billed/video arkiv her.

Find info om Horsens MTB Prison Break her på hjemmesiden eller kontakt vores race office:

Horsens MTB Prison Break
mtbprisonbreak(addd)gmail.com

Are you ready to break out?

Den 4. maj 2012 danner det tidligere statsfængslet i Horsens ("Fængslet") ramme om et et historisk MTB løb. I anledning af at Giro d' Italia kommer til Danmark kick-starter Horsens MTB Prison Break 4 fantastiske Giro-dage i Danmark omkring Horsens og Herning.

Are you ready for the ultimate escape? "Fængslet" sætter scenen for dette unikke MTB race for både den øvede og hard core MTB´er over urban freak´en til begyndere og børn. Alle kan være med på flugten. Escape ruterne er fede i sig selv med masser af udfordringer for alle niveuaer, men start og målområdet i fængselsgården giver løbet et helt ny historisk dimension. Vi garanterer at du kommer i humør til at flygte.

Uanset om du går efter Marathon Escape (85 km), Urban Escape (35 km) eller Kids/beginners Escape så er det nu du skal frem i sadlen. Så kom i gang med at rumstere med kæderne, spred rygtet, kom op på den store klinge og vær en af de 1.600 der bryder ud af fænglset inden det er for sent.

Find info om Horsens MTB Prison Break her på hjemmesiden eller kontakt vores race office:

Horsens MTB Prison Break
+45 2924 6585
mtbprisonbreak(addd)gmail.com

Keep up if you can...