URBAN ESCAPE

KLASSER Urban Escape

 

- Ungdom drenge (13-18 år)

- Ungdom piger (13-18 år)

- Herre

- Herre40

- Herre50

- Kvinder

- Kvinder 40+ (D40)

Beskrivelse URBAN ESCAPE

 

Start-tidspunkt: Se program (klik)

Længde: 42,0 KM - én lang rute.

Stigning: ca. 460 hm

Forventet vindertid: 1 time 30 minutter

Ruten i 2016 er stort set identisk med 2015-ruten. Der er små ændringer i skoven og ruten går ikke gennem VIA-Universitetet. Dertil kommer der nogle ekstra forhindringer. De er hverken farlige for helbred eller materiel.

FORPLEJNINGSZONER
Én gang undervejs på ruten (ved 18 km) og ved MÅL.

Urban ruten 2016 indeholder grusstier i det åbne land og i skovene, smalle skovstier (single track) i Hansted Skov, hurtige asfaltveje, gader i Horsens By, passage gennem diverse bygninger og byparken i Horsens.

Ruten går fra FÆNGSLET, nord over til Hansted Skov, ud over landet til Nørrestrand og via Horsens By tilbage til FÆNGSLET.

FORHINDRINGER
Der vil være rampe og andre forhindringer på FÆNGSLET. Hvis du ikke kan lide at forcere rampen, vil det være muligt at vælge en mere sikker flugt via de såkaldte chicken run, der er en lille omvej udenom forhindringen. Typisk mister man 5-10 sekunder ved at vælge chicken run.

Ramperne er lavet af paller og kan køres af de fleste.

På ruten vil der også være enkelte forhindringer eller trapper. Vi skilter disse steder.

SKILTNING
Ruteforløbet giver sig selv når først du er på ruten, men du bedes alligevel være opmærksom på både skiltning, vejvisere og den øvrige trafik. Du skal følge de almindelige trafik-regler. det er vigtigt. Du skal se det som en bonus, hvis vores trafik-officials guider dig over vejen.

Vi har over 100 rutevagter fordelt på de 42 km. Derudover er der masser af skilte.

Distancen er markeret med beach flags for hver 5 km.

Rute 2015